Sang / Musik

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Rytmisk sammenspil 05‑10‑2016 19:00 Ons Skolen ved Kongevej Erik Herman Bossard Ledige pladser
Se mere   Luk  
 • Navn: Rytmisk sammenspil
 • Start: 05‑10‑2016
 • Start tid: 19:00
 • Ugedag: Ons
 • Sted: Skolen ved Kongevej
 • Underviser: Erik Herman Bossard
 • : Ledige pladser
Se mere   Luk  
De rytmiske sammenspilshold på Helsingør Aftenskole begynder i uge 38, og vi glæder os meget til at komme i gang igen.

Her et forløb til dig, som gerne vil synge eller spille på et instrument i bandsammenhæng. Vi skal have fat i trommesættet, tangenterne, mikrofonerne, trompeterne, klarinetterne og guitarerne og spille musik sammen. Repertoiret tager udgangspunkt i pop- og rockhits, og derefter vil vi prøve kræfter med flere forskellige genrer, fx blues, jazz, latin, punk og country. Hen ad vejen finder vi sammen ud af, hvilke numre og genrer vi vil spille mest.

Der er lagt op til et virkeligt udviklende forløb fuld af musik og krampegrinende sjov. Vi laver også rotationsøvelser, så alle kan få spillet på flere forskellige instrumenter. Det er en forudsætning, at du har noget øvelse på et eller andet instrument, eller at du behersker din sangstemme nogenlunde.

Vi optager vores succeser undervejs. På den måde kan du altid genlytte kursets musikalske bedrifter og reflektere over produktet. I løbet af kurset bliver der også mulighed for at performe ved en livekoncert, så vi kan tjekke, om vi spiller sammen for real eller ej.

Et kursus forløber som ugentlig holdundervisning fra september til marts med 23 mødegange à 2 x 45 min. Dette kursus ligger om onsdagen, hvor man kan vælge mellem holdet kl. 19 –20:30 eller holdet kl. 20:30 - 22:00. Første mødegang er onsdag d. 21. september.

Underviser: Erik Bossard  

Kontakt gerne på tlf. 28 18 25 60
erikbossard@yahoo.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 161309
Status: Igangsat
Første møde: 05-10-2016 19:00
Mødegange: 23
Lektioner: 58
Undervisere: Erik Herman Bossard
Priser:
Kursuspris DKK 2.250,00
Saxofon 22‑02‑2017 14:00 Ons Århusvej Mikael Le Dous Ledige pladser
Se mere   Luk  
 • Navn: Saxofon
 • Start: 22‑02‑2017
 • Start tid: 14:00
 • Ugedag: Ons
 • Sted: Århusvej
 • Underviser: Mikael Le Dous
 • : Ledige pladser
Se mere   Luk  

En halv times saxofon i 12 uger - så er du allerede godt i gang.

Eller rigtigt godt videre!

Det er om onsdagen, og tidspunktet aftales nærmere med læreren, der har stor erfaring med instrumentalundervisning - herunder saxofon på niveau 1 og 2.

Underviser: Mikael le Dous

Se hans hjemmeside www.lumia.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 161320
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 22-02-2017 14:00
Mødegange: 12
Lektioner: 18
Undervisere: Mikael Le Dous
Priser:
Kursuspris DKK 1.260,00
Sang og Stemmedannelse - alle dage, kontakt underviser for tid og sted 04‑03‑2017 10:00 Lør Karlsgårdsvej 10 Erik Herman Bossard Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  
Kontakt underviser Erik Bossard tlf. 28182560 for tid og sted.
 
Her er et undervisningsforløb til dig, der gerne vil pleje og træne din stemme. Det er sundt at motionere stemmen og få den luftet godt igennem. Det giver velvære og balance, når stemmen kan komme uhindret til udtryk, og vi kan sige, hvad vi vil, når vi vil, og som vi vil. Det giver selvtillid, når vi kan bevæge sangstemmen frit i alle tonelejer, og når vi kan synge og tale med mening og substans.  

Med udgangspunkt i dine behov og ønsker arbejder vi med relevante øvelser, herunder kropsstøtte & vejrtrækning, klang & resonans, fokus & performance, intonation & registrering, artikulation & frasering, kompression & afspænding, intensitet & timing, mikrofonteknik & formidling mm. Vi bruger forskellige sangtekniske værktøjer fra en bred vifte af både rytmisk og klassisk stemmeteori.
 
Kurset vil styrke din stemmes naturlige funktion, og den regelmæssige træning vil udvide din stemmes omfang, dyrke dens klang og understøtte dens udtryk. Med vægt på dine ønsker om stil og repertoire vil du komme til at synge i forskellige genrer for at træne din stemmes klangfarver og udtryk. Uanset om du primært bruger din sangstemme til rock, pop, jazz eller skønsang, så er kurset en god mulighed for at udvikle din stemme og styrke din bevidsthed om dens brug. Stemmedannelse kan også dyrkes, uden at det nødvendigvis skal handle om at synge musik. Ved at styrke din stemme kan du i høj grad forbedre dine evner som mundtlig formidler, foredragsholder, osv.

Undervisningen tilrettelægges som sololektioner á 50 min. varighed med klaverakkompagnement. Vi bruger video- og lydoptagelser, som giver dig god mulighed for at træne videre derhjemme og reflektere over din progression.
Tidspunktet for din sangtime aftales med underviseren. Der vil være mulige tider både i dag- og aftentimerne samt i weekenden.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 161330-1
Status: Igangsat
Første møde: 04-03-2017 10:00
Mødegange: 10
Lektioner: 50
Undervisere: Erik Herman Bossard
Priser:
Kursuspris DKK 2.250,00